Lång erfarenhet av rekrytering

Oavsett om ditt företag är i behov av en konsult, ett helt team, en tillfällig lösning eller en långsiktig satsning så finns vi här för att ta fram en skräddarsydd metod för just era IT-behov. Vi sitter på bred kompetens inom digitalisering, teknik, strategi, design och kommunikation vilket ger oss möjlighet att hjälpa många företag stärka upp inom IT och fortsätta sin utveckling framåt.

  • Vi rekryterar 2 000 personer per år
  • Vi tillsätter 700 konsulter på uppdrag per år
  • Vi får in 70 000 ansökningar per år till Experis IT och uteliggande tjänster

Skräddarsydda lösningar för unika behov

Vi vet att det ofta är en utmaning att hitta rätt person vid rätt tidpunkt. För dig som beställer IT-kompetens gäller det att hitta en balans mellan den kompetens som arbetsplatsen redan besitter och de konsulter eller team som ni sedan tar in för att stärka upp. Några av våra specialistområden är UX design, Java, AWS och Azure. Vår leveransmodell består både av egenanställda konsulter och samarbetspartners vilket ger oss en bra möjlighet att hitta rätt kompetenser till er på ett kostnadseffektivt och snabbt sätt.

Young och Academy

Vi har även utvecklat två effektiva rekryteringsmetoder, Experis Young och Experis Academy, för er som är ute efter specifik spetskompetens som är svår att hitta på marknaden idag. Båda metoderna är inriktade på nyexaminerade och på personer som jobbat några år inom IT. Experis Young kan liknas vid ett traineeprogram för kandidaterna medan Experis Academy är up-skilling och består av intensiva spetsutbildningar i samarbete med det företag som efterfrågar kompetensen. Under respektive rekryteringsmetod och utbildningsperiod är kandidaterna anställda av Experis.

"Experis Academy kan hjälpa oss täcka vårt kompetensbehov genom en snabb intensivutbildning på bara tre månaders tid samtidigt som kandidaterna får utbildning och specialistkunskap", berättar Per Westerberg från Combitech.

Vi hjälper er

Just nu jobbar vi med kunder som exempelvis IBM, DXC, Ericsson, HCL, IKEA, Trafikverket och Volvo. Hör av er till oss om ni också behöver hjälp med att rekrytera rätt IT-kompetenser utefter era specifika behov – vi hjälper er gärna!

För mer information

Vill du komma i kontakt med Experis IT för ett digitalt möte?  Ring 0771-55 99 20 eller fyll i formuläret nedan.

Vill du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig? Gå in på http://www.experiskundportal.se/ 

 

Boka digitalt möte